Nå skal du se...........

Akvarell-malingens muligheter: I motsetning til både tegning, oljemaling, akryl og dekkfarger, er den transparente akvarell-malingen ganske uforutsigbar. Dette kommer aller best fram når man skal male på en forfuktet flate. Vann, farger, verktøy og fargemengde kan skape uendelig mange muligheter og vanskeligheter. Alt avhengig av din egen innstilling fra starten. Dette gjør akvarellmalingen særs spesiell og spennende. Noen vil si vanskelig. Er du av den typen som ønsker å kontrollere framdriften av kunstverket ditt trinn for trinn slik det er mulig i f.eks. oljemaling, stanges ofte hodet mot veggen i begynnelsen. Skal noe portretteres er vi avhengige av nettopp å kontrollere hvert trinn. Vi har altså et bestemt mål, og det er at det skal bli mest mulig likt motivet eller den opprinnlige ideen. Dessverre tror mange at det er eneste løsning på alt. Akvarellen er mye, mye mer enn det. Akvarellen gir deg også uventede gavepakker i form av nye og ikke planlagte muligheter. Kanskje må du ha malt og sloss en stund før du oppdager dette utrolige skattkammeret som ligger og venter.

--Om man går ut i akvarellverdenen med et eneste mål.... å finne en skatt , blir man oftest skuffet. Jeg sier ikke her at det er umulig, men det kreves tålmodighet, tid og grundige forberedelser.

--Har man derimot Askeladdens innstilling.... Jeg fant, jeg fant! vinner man sannsynligvis hver eneste gang. Da leter du nemlig etter en hvilken som helst skatt, selv om det for andre bare er et gammelt ”bukkehorn” eller en” sprukket såle”Det er helt opp til deg hvordan mulighetene utnyttes. Vær litt Askeladd.

 

Klikk på boken for å begynne å lese. Klikk på sidene for å bla om til neste side.
Klikk på boken og sidene for å bla:
Flash-spilleren må oppgraderes

Hvis du vil se denne siden, kan du klikk her for å hente den nyeste versjon av Flash fra Adobe. Når installasjonen er ferdig, kan du komme tilbake hit og se siden.

Hvis du ser denne beskjeden selv om du nettopp har oppgradert Flash, bør du lukke alle Internet Explorer-vinduene, starte på nytt og komme tilbake til siden.

Du kan også klikke her for å se bildeboken uten å hente Flash, men det kan godt være det ikke ser ut som det skal.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Barbro Edfalk | Svar 12.08.2018 16.13

Hej Aud! Försöker skriva ut sidorna i din bok här men får inte till det! Får nöja mig med att läsa o titta i den då med nöje. / Bästa hälsn Barbro Edfalk

Selma brandal. | Svar 12.01.2015 00.17

Gleder meg til kurset i drammens malerklubb.

Solveig Norum | Svar 18.07.2012 00.33

Dette virker spennende :)

qaz12 | Svar 29.11.2011 13.09

hei kult med bukke horn men hvordan får jeg hull i den spisse siden

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.01 | 16:33

Hej! Jag söker efter en kurs som jag har hört att du har på distans genom nätet. Hur hittar jag den?

...
18.09 | 15:12

Packers and Movers Ahmedabad - We Provide ***Best Service Providers, Safe, Reliable, Affordable, Trusted @ https://packersmoversahmedabad.co.in/

...
10.09 | 18:30

Hei! Ser at programsiden her ikke er oppdatert på en stund- hvordan er programmet for 2018/2019??
Er interessert i evt. delta på et av dine kurser.
Takk!

...
21.08 | 21:33

Hvor mye tar du for bildene dine?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE